Camembert sajttal és sonkával tűzdelt fokhagymás kenyér


  Férjem talált rá a receptre, és diszkréten be is vásárolt hozzá, hogy máris el tudjam készíteni vacsorára. Igazán figyelmes, ugye?
  A végeredményről csak annyit, hogy isteni!

Hozzávalók

1 fél kg-os cipó/kenyér
25dkg camembert sajt falatokra vágva
10 dkg sonka nagy kockákra vágva
5 dkg vaj/margarin
1 gerezd fokhagyma reszelve vagy 1kk granulátum
1 kk metélőhagyma
1 kk petrezselyem
1 nagy csipet só


  A kenyeret bevagdossuk falatnyi kockákra úgy, hogy az alját nem vágjuk át. A vágásokba tűzdeljük a sonkát és a sajtot.
  A vajat megolvasztjuk és hozzákeverjük a fűszereket. Ezzel locsoljuk meg a kenyér tetejét, majd 180fokra előmelegített sütőbe tesszük 15-20 percre.


Jó étvágyat!

Megjegyzések