A Nagy Napunk



  Az elmúlt hetekben, vagy inkább hónapokban mintha egy teljesen másik dimenzióban léteztem volna. Ennek fő oka egy örömteli esemény, hogy férjhez mentem! :))

  Összefutott minden. A nagy esküvői készülődés közben az immáron férjemmel a hat együtt töltött évünk után végre összeköltöztünk. Így a sok teendő és a munka mellett a blogoláson kívül még sok minden mást is elhanyagoltam sajnos, de most már végre jó visszatérni a hétköznapokba. 




  A készülődés vége felé azért már vártuk a kifejlettet, mert az utolsó hetekben tényleg csak a nagy esemény körül forogtak a dolgok, a napok és a gondolatok is. Aztán elérkezett a várva várt nap, és itt volt az Esküvőnk napja 2013. június 1. :)
  Minden nagyon szép volt, és olyan, amilyet szerettünk volna. A visszajelzések alapján nem csak mi, de a vendégek is jól érezték magukat, ezt bizonyítja, hogy a mulatozás nagyjából hajnali 4ig tartott.
  Mi pedig azóta is boldogan élünk... :))

A násznép

  Hoztam néhány képet a csodaszép és nagyon finom tortánkról is, melyre Márti készítette a csodálatos cukor orchideákat. Ezúton is köszönjük a munkáját! A torta egyébként tejszínes csokoládés volt (növényi tejszínnel) amit kedvenc cukrászunk Csaba készített. :)






Barátnőimmel, akik nagyon sokat segítettek aznap... KÖSZÖNÖM!

Imádtam a csokromat. :)
Csokordobás is volt...
... nagy volt a harc. :))

Mivel nagyon elégedettek voltunk, egy kis reklám, a díszítésünket Miki és Rita készítették, még több munkájuk ITT. A menühengereket, ültetőkártyákat stb. pedig a Dodoprintben nyomtatták.




 A nagy kedvenceim a diótorták voltak még. :))

Vőfélyünk Kovács Tamás



A helyszín Bakodpuszta volt.







Legközelebb már recepteket is hozok! ;)

Megjegyzések

  1. Szívből gratulálok Nektek, legyetek nagyon boldogok együtt:) Gyönyörű volt minden, a torta, a díszítés, a helyszín, na meg ti is:)

    VálaszTörlés
  2. Én is gratulálok, szép pár vagytok:)

    VálaszTörlés
  3. Csodálatos ara voltál! Szépen megterített asztalok, harmonikus színek, pazar táj! Gratulálok! Sok boldogságot és hosszú együtt töltött éveket!

    VálaszTörlés
  4. Csodálatos volt minden. Gratulálok Nektek és sok boldogságot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  5. Szabina, gratulálok! Végignéztem néhányszor a képeidet, örömöm telt bennük:-) Olyan boldogok és szépek vagytok! Olyan szépen hozzáöltöztetek a tájhoz, tetszik a sok zöld, kedvenc színem:-)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok, nagyon szép pár vagytok!

    VálaszTörlés
  7. Szívből gratulálok! Legyetek nagyon boldogok! Gyönyörűségesek a képek, minden nagyon szép volt! Imádom azokat az égetett cukorból készült tortákat!

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok, sok-sok boldogságot kívánok!

    VálaszTörlés

  9. Örülök, hogy elkészíthettem a virágokat erre a gyönyörű tortára. Nagyon szép, összehangolt volt minden részlet, ízlésesen megoldottátok!

    Gratulálok még 1x, itt is, sok boldogságot!

    M.

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok , legyetek nagyon boldogok ! Aranyosak vagytok együtt és nagyon szép minden!

    VálaszTörlés
  11. Itt is hosszú, boldog házasságot kívánok! Szépek voltatok, és minden szép áés jó volt!

    VálaszTörlés
  12. Köszönjük szépen Mindenkinek a kedves szavakat, gratulációkat!

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok, sok boldogságot!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése